BAZEN HIDROMASAŽNI PURESPA 218X71CM DELUXE SET 28462

Regular Price: 2.799,90 KM

Akcijska cijena 2.599,90 KM

12 rata
Iznos rate: 216.66 KM
INTEX
Detaljnije

Brzi prikaz

Šifra artikla: 259199
BAZEN HIDROMASAŽNI PURESPA 218X71CM DELUXE SET 28462
Tehničke karakteristike:
Broj mlaznica za zrak: 140,
Broj mlaznica za mlaz vode: 6,
Kapacitet vode: 1.098 L.
Konstrukcija: Fiber-tech tehnologija, gornji dio. Trostruko laminirani vinil visoke čvrstoće.
Dimenzije: prečnik pribl. 218 cm.
Unutrašnji promjer pribl. 168 cm,
Visina: 71 cm,
Težina: 77 kg.
Upravljački sistem: 220 - 240 V / 50 Hz.
Uređaj sa mjehurićima: 800 W,
Mlazna pumpa: 700 W,
Sistem protiv kamenca: 10 W,
Protok pumpe: 1,741 l / sat ,, snaga grijanja: 2200 W / 220-240 V / 50 Hz,
Temperaturni raspon: 20oC-40oC ,
Vrijeme zagrijavanja: od 1 - 2oC na sat.

PureSpa Deluxe hidromasažni bazen pruža čisto opuštanje pritiskom na dugme. Bežična kontrolna ploča koja se lako koristi aktivira snažnih 140 zračnih mlaznica mjehurića i 6 vodenih mlaznica smještenih na dnu hidromasažnog bazena na naduvavanje. Mjehurići se penju s dna hidromasažnog bazena i pružaju zaista osvježavajuću masažu s okrepljujućim i terapeutskim učinkom.

Sistem grijanja vam omogućava da podesite temperaturu vode prema željenoj temperaturi za maksimalno opuštanje. Osim toga, zrak se također zagrijava, tako da se mjehurići zraka Intex PureSpa hidramasažnog bazena sastoje od zagrijanog zraka za još veću udobnost mjehurića.
Bazen hidromasažni nudi učinak masaže kroz mlazove vode ili mjehuriće vode. Topla voda također pruža opuštanje mišića i to se doživljava kao vrlo opuštajuće. Na ovaj način možete se optimalno oporaviti i opustiti, a kupka s mjehurićima zapravo je dobra i za tijelo, zdravlje i um.
Snažna, čvrsta i robusna konstrukcija

Intex PureSpa izrađen je od troslojnog laminiranog PVC-a sa izdržljivom Fiber-Tech tehnologijom. Kao rezultat toga, kupka s mjehurićima na napuhavanje ima dobru i čvrstu strukturu i nudi vrhunsku udobnost i podršku za osvježavajuće spa iskustvo. PVC materijal je također visoko otporan na oštre predmete. Materijal i konstrukcija su toliko jaki da možete jednostavno sjediti na rubu kade s mjehurićima na napuhavanje, a da se ona ne sruši. Intex PureSpa jacuzzi možete napuhati pomoću ugrađene pumpe za napuhavanje.

Lijepa topla voda
Intex PureSpa Delux hidromasažni bazen opremljen je snažnim i sigurnim sistemom grijanja. Zahvaljujući sistemu grijanja, možete zagrijati vodu u bazenu na naduvavanje na predivno ugodnu temperaturu. Na bežičnoj upravljačkoj ploči možete lako postaviti temperaturu vode između 20 ° i 40 ° stepeni. Intex PureSpa tada zagrijava vodu do zadane temperature za optimalno opuštanje. Budući da bazen hidromasažni na naduvavanje ima zračne zidove sa svih strana i dolazi s izolacijskom podlogom i pokrivačem, možete lako održavati toplu vodu na odgovarajućoj temperaturi.

Meka voda za optimalnu udobnost i dugovječnost
Bazen hidromasažni na naduvavanje opremljen je ugrađenim sistemom za pročišćavanje tvrde vode. Ovaj sistem koristi elektromagnetsko polje za povezivanje kalcija i drugih minerala u vodi kako bi se formirali plutajući kristali. Plutajući kristali elemenata tvrde vode zadržavaju se u ulošku za filtriranje, pa samo meka i dekalcificirana voda ulazi u bazen hidromasažni. Sistem za pročišćavanje tvrde vode također osigurava da se u sistemu ne može nakupiti kamenac, čuvajući snagu protoka vode iz mjehurića i produžujući vijek trajanja PureSpa Delux hidramasažnog bazena.

Bazen hidromasažni na naduvavanje opremljen je sistemom filtera nza vodu koja čisti i filtrira vodu. Time se pumpa voda, dok filter filtrira svu prljavštinu iz vode , čak i najmanje čestice prljavštine koje ostaju u ulušku filtera. Uložak filter možete lako isprati ili zamjeniti. Redovno provjeravajte,čistite i mijenjajte uložak filtera kako bi sistem filtera nastavio da funkcioniše optimal

Sadržaj paketa: Intex PURSPA DELUX 28462, integriranim sistemom protiv kamenca, sistemom grijanja, digitalnom upravljačkom jedinicom, termičkim poklopcem, podnom izolacijskom prostirkom, vrećicom za skladištenje, 2 x uloškom za filter za pumpu, 2 x jastucima.


Opis

Detalji

BAZEN HIDROMASAŽNI PURESPA 218X71CM DELUXE SET 28462
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brend INTEX
ean -
Besplatna dostava Ne
Akcijska cijena 2.599,90 KM
Utisci

Customer Reviews

Utisak "BAZEN HIDROMASAŽNI PURESPA 218X71CM DELUXE SET 28462"

Napišite dojam o proizvodu