BAZEN STEEL PRO MAX 427X107CM 56950 BESTWAY
NOVO
-17%

BAZEN STEEL PRO MAX 427X107CM 56950 BESTWAY

Regular Price: 845,00 KM

Akcijska cijena 699,90 KM

12 rata
Iznos rate: 58.33 KM
BESTWAY
Detaljnije

Brzi prikaz

Šifra artikla: 262123
BAZEN STEEL PRO MAX 427X107CM 56950 BESTWAY

Izdržljiva konstrukcija
Čelični okvir otporan na koroziju opremljen je našim dokazanim FrameLink System™, koji garantuje sigurnu vezu pojedinačnih elemenata. Obloga za bazen je napravljena od robusnog DuraPlus™ materijala, koji nije samo izdržljiv, već je i izuzetno otporan na kidanje.

Ovaj komplet uključuje i filter pumpu, sigurnosne ljestve i ceradu. Montaža i demontaža su podjednako laki i ne zahtevaju nikakav alat. Integrirani odvodni ventil može se spojiti na baštensko crijevo tako da se voda može kontrolirano ispuštati u bilo kojem trenutku.
Ovaj bazen iz Bestwaya napravljen je od DuraPlus™, materijala ojačanog poliesterskom mrežom i dva sloja visokokvalitetnog PVC-a za vrhunsku snagu i izdržljivost. Unutrašnjost platna za bazen ima dekorativni mozaik print.

Nadzemni bazen je prečnika 427 cm i dubine 107 cm.

Bazen se isporučuje u kompletu sa filter pumpom. Filter pumpa ima protok vode od 3028 litara/sat i prilagođena je za nadzemne bazene veličine 1100-8300 litara. Filter pumpa također dolazi s dva zamjenjiva filter uloška koji se lako čiste i izmjenjuju.

Pokrivač za bazen uključen
Uz bazen dolazi i pokrivač za bazen koji možete lako prevući preko bazena kada se ne koristi. Na taj način čuvate bazen od lišća i druge prljavštine koja može u njega dunuti. Uključene su i sigurnosne ljestve koje se mogu zaključati u podignutom položaju.

Čvrsta konstrukcija koja se lako sklapa
Bazen možete jednostavno postaviti na ravnu površinu u vrtu. Okvir bazena se sastoji od visokokvalitetnog okvira od nehrđajućeg čelika koji pruža stabilnu i izdržljivu konstrukciju. Okvir se sastavlja prema uputama, a zatim samo provucite tkaninu za bazen i počnite puniti bazen! Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, gornji okvir se može koristiti kao robusna ograda za djecu i odrasle.

Bazen ima odvodni ventil koji vam omogućava brzo i jednostavno ispuštanje vode i ponovno preklapanje bazena kada se ne koristi ako želite. Uključen je i ventil za spajanje odvodnog ventila na baštensko crijevo. Na ovaj način možete preusmjeriti vodu tamo gdje želite.

Montirana veličina: 427cm x 427cm x 107cm
DuraPlus™, materijal ojačan poliesterskom mrežicom i dva sloja visokokvalitetnog PVC-a za vrhunsku čvrstoću i izdržljivost
Kompletan paket filter pumpe uključen
Dekorativni mozaik print
Uključeni pokrivač za bazen i sigurnosne ljestve
Jednostavna instalacija
Izdržljiva konstrukcija od nerđajućeg čelika
Kapacitet vode (90%): 13030 litara

Opis

Detalji

BAZEN STEEL PRO MAX 427X107CM 56950 BESTWAY
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Brend BESTWAY
ean -
Besplatna dostava Ne
Akcijska cijena 699,90 KM
Utisci

Customer Reviews

Utisak "BAZEN STEEL PRO MAX 427X107CM 56950 BESTWAY"

Napišite dojam o proizvodu